Poze Doctor's Best, Best Lumbrokinase, 20 mg, 60 Capsule + TRANSPORT GRATUIT

 
 


Doctor's Best, Best Lumbrokinase, 20 mg, 60 Capsule + TRANSPORT GRATUIT

Pret vechi: 599,00 RON Reducere 25%

Pret nou: 449,00 RON

Stoc limitat

Costurile de livrare nu sunt incluse


Lumbrokinase este o enzimă provenind de la Lumbricus rubellus, o specie de râme.

Aceste enzime proteolitice au fost studiate și utilizate pe scară largă în China, timp de mai mulți ani. Cercetarea sugereaza ca lumbrokinase poate avea efecte benefice asupra sistemului cardiovascular.

Vândut sub formă de supliment alimentar, este clasificat ca fiind o enzimă fibrinolitică (o substanță care promovează descompunerea fibrinogenului, o proteină implicată în formarea cheagurilor de sânge).

Suplimentarea cu lumbrokinase este gandita pentru a oferi mai multe beneficii in sănătate, inclusiv îmbunătățirea sănătății inimii și sprijinirea în prevenția accidentului vascular cerebral prin combaterea formării cheagurilor de sânge.


Lumbrokinase ajuta următoarele condiții de sănătate:

1.Angină
2.Diabet
3.Boala de inima
4.Boala Lyme
5.Accident vascular cerebral


Iată o privire la mai multe descoperiri cu privire la beneficiile potențiale:

1) Imbunatatirea sistemului cardiac
Lumbrokinase poate fi de ajutor în tratamentul anghinei, potrivit unui studiu preliminar publicat in Jurnalul de alternative si complementare Medicina in 2009. Pentru acest studiu, cercetatorii au atribuit 10 persoane cu ambele boli de inima si angina pectorala la o lună de tratament cu lumbrokinase (în plus la îngrijirea lor standard). Până la sfârșitul studiului, simptomele anginoase au îmbunătățit în 8 dintre cei 10 pacienți.

In plus, un studiu preliminar publicat in revista Acta Pharmaceutica Sinica în 2006, a constatat ca lumbrokinase poate proteja sanatatea inimii. Lumbrokinase poate proteja inima împotriva ischemiei miocardice (o afecțiune marcată prin blocarea arterelor coronare si scaderea fluxului sanguin la nivelul inimii).

2. Infarctul 
Cercetările preliminare indică faptul că lumbrokinase poate ajuta suficient pentru a opri accidentul vascular cerebral. Intr-un studiu 2013 publicat in Medical Journal chinez, de exemplu, 310 de persoane in spital cu accident vascular cerebral ischemic (un tip de accident vascular cerebral, care apare atunci cand o artera din creier devine blocata) au fost tratate cu un tratament pt. accident vascular cerebral standard sau tratament plus lumbrokinase capsule standard, pentru unul an.


Până la sfârșitul studiului, grupul care a primit tratamentul lumbrokinase au avut mai putine accidente vasculare cerebrale ischemice.

Într-un studiu de European Jurnalul de Farmacologie 2008, testele pe celule umane a determinat ca lumbrokinase poate ajuta la protecția împotriva ischemiei cerebrale. (O stare marcată de fluxul sanguin insuficient la nivelul creierului, ischemie cerebrală poate reduce creierul de alimentare cu oxigen și, la rândul său, duce la accident vascular cerebral.) Studiul a constatat ca lumbrokinase poate combate ischemia cerebrală prin prevenirea formării cheagurilor de sânge.

Lumbrokinase poate fi benefică în tratamentul infarctului cerebral (un tip de accident vascular cerebral ischemic cauzat de formarea unui cheag de sânge în creier).

Pentru acest studiu, 31 de persoane cu infarct cerebral au fost tratati cu lumbrokinase, în timp ce alti 20 de pacienti au fost alocati unui grup de control. Rezultatele au indicat faptul că lumbrokinase ajuta la tratarea infarctului cerebral prin scăderea fibrinogenului.

3) Diabetul
Un studiu sugereaza ca lumbrokinase ajuta la combaterea nefropatia diabetică (o afecțiune renală cauzată parțial de un control slab al diabetului zaharat și a tensiunii arteriale).Oamenii de stiinta au observat că tratamentul cu lumbrokinase a ajutat la protejarea împotriva nefropatiei diabetice (prin modificarea anumitor enzime, pentru a juca un rol in leziuni renale asociate cu această condiție).

ADMINISTRARE :
Adulți: 1 până la 2 capsule dimineața și încă 1 până la 2 capsule la culcare, sau conform unei cheme propusa de un medic. Luați cu 8-10 ml de apă, cu o oră înainte de masă sau două ore după aceasta.

Alte ingrediente
Maltodextrina, gelatina (capsule).
Conține doar ingredientele enumerate.

Supliment alimentar :
Portie: 2 capsule

Cantitate per porție%                                                                                            Valoare zilnică
Lumbrokinase (egal cu 720.000 Unități Lumbrokinase )                                                 40 mg 

Avertismente: 
Utilizați sub supraveghere medicală în cazul în care utilizati medicamente anti-coagulante. Contraindicat in orice afecțiune asociată cu sângerare.

Efecte secundare posibile:
Din moment ce atât de puține studii au testat efectele lumbrokinase la om, este prea devreme pentru a spune dacă lumbrokinase este sigur pe termen lung sau un consum regulat. Femeile gravide, mamele care alăptează și copiii nu ar trebui să ia lumbrokinase.

Lumbrokinase poate declanșa o serie de efecte secundare rare : greață, balonare, diaree, erupții cutanate și reacții alergice.

Deoarece lumbrokinase descompune fibrinogenul (este nevoie pentru a forma cheaguri de sânge), este teoretic posibil ca acest supliment sa interfereze cu procesul normal de coagulare și să conducă la sângerare.

Persoanele cu afecțiuni asociate cu un risc crescut de sângerare, nu ar trebui să ia lumbrokinase. Nu ar trebui să fie luate înainte sau după o intervenție chirurgicală. De asemenea, nu ar trebui să fie luate cu medicamente, suplimente alimentare, sau plante aromatice, care au un efect de subțiere a sângelui.

Acest produs NU este potrivit pentru vegetarieni

Concluzii finale :

Dacă luati in considerare sa utilizati Lumbrokinase, este esențial să va consulte medicul dumneavoastră pentru a discuta dacă este adecvat și sigur pentru dvs. și să cântărească argumentele pro și contra. Lumbrokinase nu trebuie utilizat în locul tratamentului standard pentru condiții, cum ar fi angina sau accident vascular cerebral.

Pentru ajutor în reducerea riscului de accident vascular cerebral, este esențial pentru a gestiona tensiunea arteriala si colesterolul, urmati o dieta echilibrata, exercitii in mod regulat, și evitati fumatul. Unele studii sugereaza ca persoanele care consuma ceai verde, ceai negru, și acizi grași omega-3 pot avea un risc redus de accident vascular cerebral.

0761353132 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri: 10:00-19:00Detalii produs


Categorie: AFECTIUNI CEREBRALE

Producator: Doctor's Best


  
  
  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

    

Marturiile clientilor

 

Buna ziua, Doresc sa va multumesc pentru produsele trimise si pentru promtitudinea cu care ati raspuns la solicitarile pe care vi le-am adresat...

Stancu Cristian Andrei

Vezi mai multe marturii